• Întărirea efectivelor Batalionului şi competiţia ,,Cupa 1 DECEMBRIE 2017”.

   

   

                              Întărirea efectivelor Batalionului şi competiţia  ,,Cupa 1 DECEMBRIE 2017.

 • FORŢĂ ŞI TENACITATE PE CÂMPUL DE LUPTĂ

                                             FORŢĂ ŞI TENACITATE PE CÂMPUL DE LUPTĂ

 • Festivitatea depunereii juramantului militar la Batalionul 1 Instrucţie OLT, angajament şi maturitate

                   În ziua de 6 mai 2017, începând cu orele 11.00, în faţa Monumentului Recunoştinţei din Piaţa Victoriei, în central municipiului Caracal, a avut loc festivitatea depunerii jurământului militar de către actuala serie de cursanţi, a XXII-a, denumită “REFACEREA FORŢEI”.

 • Săptămâna Mare, flori de Florii şi daruri pentru copii

  Săptămâna dinaintea Sfintelor Paşti a însemnat pentru personalul şi cursanţii Batalionului 1 Instrucţie “OLT” raportarea la prezent a continuităţii vieţii de zi cu zi, cu particularitatea că aceasta a fost –cu toată multitudinea de activităţi curente- pusă şi în relaţie cu perioada din calendarul creştin pe care o parcurgem în aceste zile: ultima săptămână a Postului Mare.

 • PRIMA ZI DE INSTRUCŢIE, PRIMA ZI DE CĂLIRE

  PRIMA ZI DE INSTRUCŢIE, PRIMA ZI DE CĂLIRE

   

You are here

Activităţi premergătoare începerii noii serii de instrucţie.
Vineri, 02/09/2016

Autor: Plt.adj.pr. Chirea Daniel

     Pe data de 29.08.2016 în curtea Batalionului 1 Instrucţie "Olt" s-a prezentat o nouă serie de soldaţi profesionişti pentru instruire. În această săptămână cu program administrativ comandanţii şi instructorii au pregătit pentru tinerii soldaţi, mai multe activităţi importante, cumar fi: Prezentarea armamentului din dotarea unităţii cu care tinerii soldaţi vor intra în contact şi se vor instrui. Tragerea demostrativă cu toate categoriile de armament de infanterie, armament greu de infanterie şi cu armamentul de pe maşinile de luptă. Înmânarea armamentului în cadru festiv.      Comandantul unităţii locotenent colonelul Bumbac Marius le-a urat "Bun Venit" în unitate cerându-le acestora să se instruiască şi să se pregătească continuu pentru a deveni militari de nădejde în unităţile beneficiare ale Armatei României.