• Întărirea efectivelor Batalionului şi competiţia ,,Cupa 1 DECEMBRIE 2017”.

   

   

                              Întărirea efectivelor Batalionului şi competiţia  ,,Cupa 1 DECEMBRIE 2017.

 • FORŢĂ ŞI TENACITATE PE CÂMPUL DE LUPTĂ

                                             FORŢĂ ŞI TENACITATE PE CÂMPUL DE LUPTĂ

 • Festivitatea depunereii juramantului militar la Batalionul 1 Instrucţie OLT, angajament şi maturitate

                   În ziua de 6 mai 2017, începând cu orele 11.00, în faţa Monumentului Recunoştinţei din Piaţa Victoriei, în central municipiului Caracal, a avut loc festivitatea depunerii jurământului militar de către actuala serie de cursanţi, a XXII-a, denumită “REFACEREA FORŢEI”.

 • Săptămâna Mare, flori de Florii şi daruri pentru copii

  Săptămâna dinaintea Sfintelor Paşti a însemnat pentru personalul şi cursanţii Batalionului 1 Instrucţie “OLT” raportarea la prezent a continuităţii vieţii de zi cu zi, cu particularitatea că aceasta a fost –cu toată multitudinea de activităţi curente- pusă şi în relaţie cu perioada din calendarul creştin pe care o parcurgem în aceste zile: ultima săptămână a Postului Mare.

 • PRIMA ZI DE INSTRUCŢIE, PRIMA ZI DE CĂLIRE

  PRIMA ZI DE INSTRUCŢIE, PRIMA ZI DE CĂLIRE

   

You are here

„Campionatul militar de cros, şah şi minifotbal” memorial „ Mr. Balogh Szilard”
Luni, 18/04/2016

Autor: Plt.adj.pr. Chirea Daniel

           În săptămâna 11-15.04.2016, Statul Major al Forţelor Terestre prin Biroul Educaţie Fizică, a ales să desfăşoare din nou „Campionatul militar de cros, şah şi minifotbal” memorial „ Mr. Balogh Szilard” în garnizoana Caracal, iar gazdă a fost Batalionul 1 Instrucţie „Olt”.

           Loturile sportive din  centrele de instruire ale şcolilor de aplicaţie din subordinea Statului Major al Forţelor Terestre, din garnizoanele Piteşti, Sibiu, Buzău, Rm.Vâlcea şi Caracal au demonstrat capacităţile şi aptitudinile sportive ridicate pe parcursul întregii săptămâni.

            Competiţia a fost acerbă, fiecare lot a dorit să câştige probele din concurs, dar cum în orice concurs există învingători şi învinşi şi aici rezultatele au departajat loturile. Însă cu toţi au câştigat, deoarece „Sportul înseamnă sănătate”.

Pe data de 15.04.2016 pe platoul din faţa primăriei municipiului Caracal, a avut loc Festivitatea de premiere, unde pe lângă organizatori au participat şi reprezentanţii administraţiei locale şi elevi ai Colegiului „Mihai Viteazul” din Caracal.

           Domnul Lt.col. Bumbac Marius Cătălin, comandantul Batalionului 1 Instrucţie „Olt”, a felicitat membri loturilor şi i-a rugat să ducă cu ei amintirile plăcute trăite în aceste zile în garnizoana Caracal.