• Întărirea efectivelor Batalionului şi competiţia ,,Cupa 1 DECEMBRIE 2017”.

   

   

                              Întărirea efectivelor Batalionului şi competiţia  ,,Cupa 1 DECEMBRIE 2017.

 • FORŢĂ ŞI TENACITATE PE CÂMPUL DE LUPTĂ

                                             FORŢĂ ŞI TENACITATE PE CÂMPUL DE LUPTĂ

 • Festivitatea depunereii juramantului militar la Batalionul 1 Instrucţie OLT, angajament şi maturitate

                   În ziua de 6 mai 2017, începând cu orele 11.00, în faţa Monumentului Recunoştinţei din Piaţa Victoriei, în central municipiului Caracal, a avut loc festivitatea depunerii jurământului militar de către actuala serie de cursanţi, a XXII-a, denumită “REFACEREA FORŢEI”.

 • Săptămâna Mare, flori de Florii şi daruri pentru copii

  Săptămâna dinaintea Sfintelor Paşti a însemnat pentru personalul şi cursanţii Batalionului 1 Instrucţie “OLT” raportarea la prezent a continuităţii vieţii de zi cu zi, cu particularitatea că aceasta a fost –cu toată multitudinea de activităţi curente- pusă şi în relaţie cu perioada din calendarul creştin pe care o parcurgem în aceste zile: ultima săptămână a Postului Mare.

 • PRIMA ZI DE INSTRUCŢIE, PRIMA ZI DE CĂLIRE

  PRIMA ZI DE INSTRUCŢIE, PRIMA ZI DE CĂLIRE

   

You are here

1 MARTIE - ZIUA MĂRŢIŞORULUI
Miercuri, 02/03/2016

Autor: Plt.adj.pr. Chirea Daniel

           În această zi însorită de primăvară personalul Batalionului 1 Instrucţie „Olt”, oferă o floare ca semn al  aprecierii şi respectului faţă de colegele lor cu ocazia zilei de 1 Martie ziua mărţişorului.

         De asemenea, deşi perioada de instruire a soldaţilor profesionişti s-a încheiat în urmă cu câteva zile, instructorii continuă pregătirea profesională în subunităţi de instrucţie, iar cei mai buni dintre ei au fost apreciaţi de comandantul unităţii, primind diplome de merit cu ocazia finalizării instrucţiei.

         Totodată în această zi a avut loc pe platoul unităţii sub comanda dl. locotenent colonel Bumbac Marius comandantul batalionului, înaintarea în gradul de fruntaş a unui număr de 11 soldaţi din cadrul plutonului pază, pentru îndeplinirea exemplară a atribuţiilor funcţionale.