• Întărirea efectivelor Batalionului şi competiţia ,,Cupa 1 DECEMBRIE 2017”.

   

   

                              Întărirea efectivelor Batalionului şi competiţia  ,,Cupa 1 DECEMBRIE 2017.

 • FORŢĂ ŞI TENACITATE PE CÂMPUL DE LUPTĂ

                                             FORŢĂ ŞI TENACITATE PE CÂMPUL DE LUPTĂ

 • Festivitatea depunereii juramantului militar la Batalionul 1 Instrucţie OLT, angajament şi maturitate

                   În ziua de 6 mai 2017, începând cu orele 11.00, în faţa Monumentului Recunoştinţei din Piaţa Victoriei, în central municipiului Caracal, a avut loc festivitatea depunerii jurământului militar de către actuala serie de cursanţi, a XXII-a, denumită “REFACEREA FORŢEI”.

 • Săptămâna Mare, flori de Florii şi daruri pentru copii

  Săptămâna dinaintea Sfintelor Paşti a însemnat pentru personalul şi cursanţii Batalionului 1 Instrucţie “OLT” raportarea la prezent a continuităţii vieţii de zi cu zi, cu particularitatea că aceasta a fost –cu toată multitudinea de activităţi curente- pusă şi în relaţie cu perioada din calendarul creştin pe care o parcurgem în aceste zile: ultima săptămână a Postului Mare.

 • PRIMA ZI DE INSTRUCŢIE, PRIMA ZI DE CĂLIRE

  PRIMA ZI DE INSTRUCŢIE, PRIMA ZI DE CĂLIRE

   

You are here

Militarii Batlionului 1Instrucţie Olt donează sânge pentru semenii lor.
Marţi, 19/01/2016

Autor: Plt.adj.pr. Chirea Daniel

Un nou gest de solidaritate pentru semenii noştri

       Ca de fiecare dată militarii Batalionului 1 Instrucţie „Olt” au dat dovadă că sunt solidari cu problemele şi nevoile semenilor lor.
      În ziua de marţi 19.01.2016 la infirmeria unităţii a făcut deplasarea Unitatea mobilă de la centrul de transfuzii Craiova, pentru a recolta sânge necesar persoanelor aflate în suferinţă.
      Ca un exemplu personal, şeful de stat major al batalionului  dl. Locotenent colonel Bumbac Marius aflat în acest moment la comandă, a donat sânge printre primii.
     Acest exemplu a fost  urmat şi de 32 de soldaţi aflaţi la instruire dintre care 3 fete, aceştia afirmând că este de datoria lor să fie alături de românii aflaţi în suferinţă.
    Tot în acestă zi militari de la alte unităţi din garnizoană urmează să doneze sânge la puntul de recoltare instalat la infirmeria Batalionului 1 Instrucţie „Olt”.

 Subofiţer de comandă
Plt.adj.pr.
Daniel CHIREA