• Întărirea efectivelor Batalionului şi competiţia ,,Cupa 1 DECEMBRIE 2017”.

   

   

                              Întărirea efectivelor Batalionului şi competiţia  ,,Cupa 1 DECEMBRIE 2017.

 • FORŢĂ ŞI TENACITATE PE CÂMPUL DE LUPTĂ

                                             FORŢĂ ŞI TENACITATE PE CÂMPUL DE LUPTĂ

 • Festivitatea depunereii juramantului militar la Batalionul 1 Instrucţie OLT, angajament şi maturitate

                   În ziua de 6 mai 2017, începând cu orele 11.00, în faţa Monumentului Recunoştinţei din Piaţa Victoriei, în central municipiului Caracal, a avut loc festivitatea depunerii jurământului militar de către actuala serie de cursanţi, a XXII-a, denumită “REFACEREA FORŢEI”.

 • Săptămâna Mare, flori de Florii şi daruri pentru copii

  Săptămâna dinaintea Sfintelor Paşti a însemnat pentru personalul şi cursanţii Batalionului 1 Instrucţie “OLT” raportarea la prezent a continuităţii vieţii de zi cu zi, cu particularitatea că aceasta a fost –cu toată multitudinea de activităţi curente- pusă şi în relaţie cu perioada din calendarul creştin pe care o parcurgem în aceste zile: ultima săptămână a Postului Mare.

 • PRIMA ZI DE INSTRUCŢIE, PRIMA ZI DE CĂLIRE

  PRIMA ZI DE INSTRUCŢIE, PRIMA ZI DE CĂLIRE

   

You are here

Începerea anului de instrucţie 2016
Miercuri, 13/01/2016

Autor: plt adj.pr. Chirea Daniel

Începerea anului de instrucţie în Armata României

În ziua de miercuri 13.01.2016 pe platoul din cazarma  Batalionul 1 Instrucţie „Olt” din Caracal a avut loc festivitatea începerii anului de instrucţie pentru unităţile de luptă ale Armatei României. Deşi în batalionul nostru anul de instrucţie începe în luna septembrie, la ordinul eşaloanelor superioare, în cadru festiv, s-a desfăşurat acest important eveniment şi în unitatea noastră. Au fost prezentate rezultatele anului de instrucţie 2015, iar personalul militar al  batalionului  şi cei 129 de soldaţi profesionişti aflaţi la instruire  în perioada instrucţiei individuale de specialitate în arma infanterie, au defilat prin faţa comandantului şi al drapelului de luptă.

Consilierul comandantului

Plt.adj.pr.

 Daniel CHIREA